با سلام و احترام به سایت کافه وکیل بزرگترین مرجع پاسخگویی به سوالات حقوقی وقف عام خوش آمدید این سایت جهت پاسخگویی به سوالات شما طراحی شده و متعلق به شماست لطفاً آنرا به دیگران معرفی کنید .
قبل در کیفری توسط
متاسفانه به مشکل بزرگی برخورد کردم بابت ضرب و جرح عمدی شکایت کردم.سوء پیشینه کیفری جزء موارد منع شهادت نیست.من شاکی بعدا فهمیدم شاهد من دارای سوء پیشینه کیفری بابت حمل مواد مخدر ان هم به مقدار کمی بوده است که به خاطر حمل مواد مخدر به مدت ۱۶ماه قبلا در زندان بوده است و بعدا ازاد شده است و خیلی میترسم که اگه این شاهدی که دارای سوء پیشینه کیفری است رو برای ادای شهادت به دادسرا ببرم، میترسم واضطراب دارم که دادسرا بخاطر سوءپیشینه شاهد از سیستم سوابقش رو استعلام بگیرد و شهادتش رو قبول نکند و یا بعد شهادتش در دادسرا از سوی مشتکی عنه جرح شاهد شود و مجددا همین شاهد من شاکی رو با بهانه هایی دادسرا و یا دادگاه کیفری۲ دادگستری احضار کنه،ایا شاهدی که بابت حمل مواد مخدر دارای سوءپیشینه کیفری است ودرصورت جرح شاهد، شهادتش مورد قبول واقع میشود یا خیر؟

1 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
قبل توسط
سلام نگران نباشید

وکیل برتر تهران

حمید ایران پور

وکیل پایه یک دادگستری تهران و دانش آموخته دانشگاه تهران

4404 932 0912

به سایت مشاوره حقوقی با وکلای دادگستری خوش آمدید در این سایت می توانید از پاسخ های وکلای دادگستری در سرتاسر ایران استفاده کنید. سوالتان را چندین وکیل پایه یک دادگستری می بینند و همگی اظهار نظر می کنند

دانلود نرم افزار وکیل همراه کافه وکیل از بازار

دانلود نرم افزار کافه وکیل

 

دانلود نرم افزار وکیل همراه کافه وکیل از مایکت

دانلود نرم افزار وکیل همراه کافه وکیل

در کافه وکیل برای ارسال سوال نباید ثبت نام کنید . بدون ثبت نام سوال خود را ارسال کنید

برای وکیل متخصص در طلاق ومهریه

برای وکیل متخصص در پرونده های کیفری مثل سرقت ، تجاوز، زنا،قتل، مواد مخدر و...

وکیل دیوان عدالت اداری

با ما تماس بگیرید 09129324404

...